Etusivu

Suomen Laatukivi Mattila Ky on  suomalaisen kiviteollisuuden parhaita perinteitä jatkava yritys.  Meidän palveluumme kuuluu ilmainen asiakastapaaminen ja kiven suunnitteleminen yhdessä omaisten kanssa. Lähetämme tarjouksen ja 3D – piirustuksen, joka on mallinnettu esimerkiksi omalle hautapaikalle. picture

Yhteistyökumppanimme ovat:
Loimaan Kivi Oy, 
Suomen Kivivalmiste Oy, 
M. J. Paasikivi Oy, Preciosa Crystal Tshekki.

 

Hautakiven valinta: Hautakiven valinnassa on hyvä huomioida mm. hautapaikan sijainti, maaston muoto, ympärillä olevat hautakivet, niiden muoto sekä materiaali jne.

picture 2Mikäli haudalla on jo aiemmin hankittu kivi, johon ei enää tekstejä mahdu, voidaan kiveä uudistaa lisäosilla hautausmaan antamien kiven maksimimittojen puitteissa. Valinnassa kannattaa huomioida myös kiven eri pintakäsittelyjen vaatimat huoltotoimenpiteet. Kiillotettu kivipinta on helpoin  pitää puhtaana, kun taas louhitut ja karkeat pintakäsittelyt ovat alttiimpia likaantumiselle ja sammal/jäkäläkasvustolle. Kaiverrukset kertovat sanoin elämäntarinaa.

Hautakiveen kaiverretaan perinteisesti sukunimi, kaikki etunimet ja tiedot syntymä – ja kuolinajasta. Nämä ensikaiverrustiedot sisältyvät aina uuden hautakiven hintaan.

Tekstin määrän ja sisällönpicture
lisäksi hautakiven ilmeeseen vaikuttavat myös tekstin sijoittelu, kirjainten koko, valittu kirjasintyyppi ja kirjainten mahdolliset jälkikäsittelyt kuten kultaukset tai hopeoinnit. Suosittuja ovat myös veistokselliset ja kestävät pronssiset kohokirjaimet sekä pronssikoristeet.

Tässä asiakkaalle sekä sk:n piirrustus hyväksyntää varten.

 

Komentáře jsou uzavřeny.